Original since 1994

ERHVERV​

Teamet bag Ali bageri er højt passioneret omkring deres håndværk og udvikler konstant på bedre løsninger der højner kvaliteten på de produkter de leverer til deres kunder.

Vi stolte leverendøre for bl. a

Ansvar & Kvalitet

Ansvar & Kvalitet

Hos Ali Bageri er kvalitet lig med ansvar. Vi har påtaget os et ansvar på vegne af vores kunder og forbruger. Vi som de førende inde for vores felt mener at vi skal gå forrest i kampen for mere bæredygtighed i fødevareindustrien.

Passion & Vision

Passion & Vision

Igennem 26 år har vi som virksomhed udviklet os på mange punkter. Vi er ikke kun førende inde for produktionen af arabisk fladbrød, vi har nemlig to restauranter med op over tusind besøg om ugen, der formår at levere den mest autentiske følelse af den orientalsk verden.

Eksisteret siden 1994

Eksisteret siden 1994

Vi har været i branchen siden 1994 og har dermed været i flere forskellige stadier på vores rejse.
Vi startede med at producere et par tusind brød i løbet af en uge til en daglig produktion på over 40.000 brød om dagen og kan derfor kalde os selv for børsen gazelle vindere to år i træk

Levering af vores brød​

Brødet bliver leveret i kasser med 10 stk. poser i og ordrerne skal helst bestilles en dag før den ønskede leveringsdato. Brødet bliver friskbagt om morgenen ved leveringsdatoen.

En pose med 4 stks vejer 260 gram. En pose med 6 stks vejer 360 gram og en pose med 10 stks vejer 600 gram. Vores produkt er 100% vegansk og der er ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer i.

Kontakt os

Vores vision er, at levere et produkt der kan anvendes i alle husstande og ikke kun lader sig begrænse til ét orientalsk mad-tema eller en aftensmad hvor man enten skal spise falafel eller kebab. Har du nogle spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os 

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.